ТИЖДЕНЬ БЖД В ШКОЛІ

Протягом тижня з 12. 11 .2018 по 16. 11.2018 р. в нашій школі був проведений «Тиждень безпеки життєдіяльності». Вибірково було перевірено знання учнів 5-9-х класів з основ безпеки життєдіяльності. Діти показали ґрунтовні теоретичні знання та практичні навички.

Уся робота була спрямована на організацію різних видів діяльності, які, в свою чергу, були направлені на набуття певних навичок поведінки, досвіду, самостійного пошуку виходів із непростих ситуацій, навчанню приймати виважені, продумані рішення. Адже все, чому навчають, діти повинні вміти застосовувати в реальному житті, на практиці. Для досягнення максимального ефекту вчителі використовували художній матеріал, дидактичні, рухливі та сюжетно-рольові ігри, створювали проблемні ситуації. В школі оформлені відповідні стенди: « Служба порятунку», «Ти- пішохід» « Правила безпеки»

Підсумком дня стало проведення практичного заняття "Основні правила евакуації з приміщень на випадок надзвичайних ситуацій". Метою заходу була перевірка здатності учнів, учителів та інших працівників школи грамотно й чітко діяти для захисту свого здоров´я та життя в надзвичайних ситуаціях. Усе пройшло швидко, злагоджено, на високому методичному рівні.

/Files/images/830.jpg

/Files/images/840.jpg /Files/images/124 (1).jpg

/Files/images/810.jpg

/Files/images/124 (2).jpg

/Files/images/125.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 363

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.