ТИЖДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ

Уже традиційно у перші тижні листопада в нашій школі урочисто проходить Тиждень української мови, приурочений до Дня української писемності та мови, який всі українці світу відзначають 9 листопада.

Найрізноманітніші заходи з нагоди Дня писемності тривали упродовж тижня. Це і конкурси, й виставки, і просто змагання, а також цікаві уроки про скарби рідного слова, тематичні лінійки, класні години. Цього року програма предметного тижня була, як завжди, досить насиченою. Учні мали змогу поринути у багатющий світ краси і принад рідної української мови, вшанувати пам'ять про видатних діячів нашого народу, завдяки яким вона сьогодні у нас є.

6 листопада пройшла загальношкільна лінійка, на якій вчителька української мови Вірстюк Л.М. урочисто оголосила про відкриття Тижня української мови, ознайомила з основними заходами, закликала брати активну участь як учнів, так і вчителів. А також розповіла про заснування Дня української писемності та мови, якому й присвячено проведення09 листопада відбувся мовознавчий турнір між учнями 5-9 класів. У цікавій формі проходили змагання між командами «Мовознавці» та «Ерудит». Зі словом-вітанням та підсумком проведеного конкурсу виступила член журі Заплітна Т.Г.. Перемогу отримала команда «Ерудит» , показавши гарні та ґрунтовні знання з предмету.

/Files/images/1455 (2).jpg

/Files/images/2011 (1).jpg

/Files/images/2561(2).jpg

/Files/images/2011 (2).jpg


/Files/images/1345 (2).jpg

/Files/images/2171) (1).jpg

/Files/images/2561(1).jpg

Кiлькiсть переглядiв: 161

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.